"Sa avastad kui lihtne kõik on. Ainult julgust on vaja."(Paulo Coelho)

Monday, March 24, 2008

Eia Uus "Kuu külm kuma"

"Kuid sa pole terve oma elu jooksul öelnud midagi muud nii palju kui seda: "Kõik saab korda." "

"Aga see, mida sul pole või kes sa oled, ei ole oluline, kui sa oled katki."

"Valikuid tuleb teha pidevalt. Suhetes, tuleviku otsinguis, elamises, suremises. Kuna õige tee on kõige kitsam, on meeletult lihtne valesti valida. Ja igal otsusel on tagajärg. Ela sellega! Või siis sure sellega."


"Sa ei ole terve. Sa oled lihtsalt paranenud ning õppinud endaga toime tulema."

"Aasta pärast, kahe pärast vaatan ma tagasi pimedatele tänavatele, millel ma praegu ekslen ja mõtlen: Oh sa! Kui vältimatu tundub nüüd see minevik, mis oli kunagi ammu minu väga ebakindel tulevik."

"Elan hetkele ning haihtun siis."

"Sa ei uskunud, et kedagi võib armastada nii, et see teeb sõna otseses mõttes haiget. Nind nüüd sa tead, mida tähendab murduv või armastusest lõhkev süda. Kuigi see ei ole süda. See valu, milles sa oled, millesse sa tahaksid praegu surra, on füüsiline; kurgust nabani, otse alla."


"Kui keegi on füüsiliselt haige, tuntakse talle kaasa ja tahetakse aidata. Kui keegi on kurb, noru, vaikne, õnnetu, siis öeldakse, et "võta ennast kokku!" või "saa sellest üle!", teadmata, et vaimne valu võib olla suurem kui nii mõnigi füüsiline valu."

"Armastus on nagu energia- seda ei saa luua ega olematuks teha, see lihtsalt muudab vormi."

"Vanus näitab vaid seda, mitu ajaühikut on inimolend veetnud sel planeedil, see jätab täiesti arvestamata, kuidas see olend suhtleb teistega emotsionaalsel või vaimselt tasemel."

"Selgub kurb tõsiasi, et isegi ilusatel salasuhetekl on parim-enne kuupäev."

"Ning kes teab- äkki saabki kõik korda?"

No comments: